Skip to content

Cape Cod

dura_capecod_logo

Massief houten gevels van Cape Cod hebben hun degelijkheid bewezen gedurende vele jaren onder verschillende klimatologische omstandigheden in de VS, in Canada en sinds meer dan 10 jaar in Duitsland.

Hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid is gebaseerd op hoogwaardige grondstoffen, zorgvuldige verwerking en op methoden die zijn ontwikkeld volgens de nieuwste procestechnologie in het drogen van hout en de kleurcoating. Daarom zijn wij in staat om u 15 jaar garantie te geven op heel ons assortiment van houten profielen, die beschikbaar zijn in elke gewenste kleur.
Ten minste 15 jaar geen afbladderen en geen blootleggen van het dragermateriaal.

VOORDELEN:

✓  15 JAAR garantie!
Belangrijk voor de garantie is een professionele uitvoering volgens de Cape Cod montagevoorschriften. Die zorgt ervoor dat tekortkomingen zoals permanente vochtpenetratie of condensatie worden uitgesloten. Cape Cod adviseert een erkende aannemer te contacteren voor de montage van uw massief houten gevel.

✓  Besparing van onderhoudskosten.

✓  Zekerheid bij de planning van kosten op lange termijn.

✓  ALLE KLEUREN MOGELIJK VANAF 50 m2:
(keuze volgens RAL, NCS of stalen)

✓  Volledig assortiment met enorme keuzemogelijkheden uit voorraad.
Hoekoplossingen in hout en aluminium, evenals de kleurstof voor het behandelen van de snijkanten en gekleurde roestvrij stalen nagels.

✓  Tijdsbesparende montage.

✓  Geschikt voor nieuwbouw, aanbouw en renovatie.

✓  Hoogwaardige oppervlaktebehandeling.

 

 

WR Trade - DURA SIDINGS