Skip to content

NATUURLIJK WONEN – NATUURLIJK AURO

INNOVATIE & ECOLOGIE
AURO is impulsgever en marktleider in de dynamische groeimarkt van natuurlijke verfmiddelen. Al meer dan 35 jaar bieden we door specialisten ontwikkelde ecologische producten op het hoogste technische niveau voor veel toepassingsgebieden, bv. voor nieuwbouw, renovatie, huishouding, hobby en tuin. Onze verfsoorten, oliesoorten, wassoorten en reinigings- en verzorgingsproducten worden met de grootste ecologische consequentie gemaakt. Hiermee behoort AURO in de chemische industrie tot de pioniers inzake ecologie en duurzaamheid.

DUURZAAMHEID
Voor het volledige assortiment worden bij voorkeur grondstoffen met een plantaardige en minerale oorsprong gebruikt. Deze worden zo spaarzaam mogelijk gewonnen en verwerkt. De grondstoffen worden systematisch onderzocht op ecologische en chemisch-technische geschiktheid voor de fabricage van onze hoogwaardige natuurlijke verfproducten. Hierbij wordt  eveneens belang gehecht aan hun afkomst en duurzaamheid.

AURO TRANSPARANTIE
Alle belangrijke informaties kunt u vinden op de productetiketten en op onze website. Op deze manier kunnen klanten van AURO o.a. heel eenvoudig uitzoeken welke grondstoffen in de producten zitten, welke drogers we gebruiken (natuurlijk zonder kobalt) en welke AURO-producten voor veganisten geschikt zijn.