• Designer's Collection - 96 exclusieve tinten

  In samenwerking met binnenhuisarchitect Edward Bulmer werd een speciale reeks kleuren zorgvuldig geselecteerd voor AURO klanten – 96 unieke tinten, gekenmerkt door een nieuwe ecologische formule van hoogste kwaliteit.
 • COLOURS FOR LIFE Lak mat en glanzend

  Oplosmiddelvrije matte en glanzende lakken verkrijgbaar in bijna 800 machinaal gemengde kleuren op basis van zuiver minerale pigmenten. Deze lakken combineren ecologie met hoogste prestaties.
 • Organische en minerale grondstoffen

  Organische en minerale grondstoffen

  Al meer dan 35 jaar biedt AURO producten aan die uitsluitend gebaseerd zijn op grondstoffen van plantaardige en minerale oorsprong. Alle producten zijn biologisch afbreekbaar.
 • Colours For Life

  Wist u dat de AURO kleurenwaaier met verf is gemaakt? De ca. 800 kleuren van ecologische samenstelling geven een zeer authentiek effect.
 • Houten vloeren, mooi en duurzaam

  Houten vloeren, mooi en duurzaam

  Transparante, oplosmiddelvrije oliën voor oppervlakken van hout of kurk – mooi en milieuvriendelijk.
 • AURO in de praktijk

  Met Auro de wereld een beetje kleurrijker maken !

NATUURLIJK WONEN – NATUURLIJK AURO

INNOVATIE & ECOLOGIE
AURO is impulsgever en marktleider in de dynamische groeimarkt van natuurlijke verfmiddelen. Al meer dan 35 jaar bieden we door specialisten ontwikkelde ecologische producten op het hoogste technische niveau voor veel toepassingsgebieden, bv. voor nieuwbouw, renovatie, huishouding, hobby en tuin. Onze verfsoorten, oliesoorten, wassoorten en reinigings- en verzorgingsproducten worden met de grootste ecologische consequentie gemaakt. Hiermee behoort AURO in de chemische industrie tot de pioniers inzake ecologie en duurzaamheid.

DUURZAAMHEID
Voor het volledige assortiment worden bij voorkeur grondstoffen met een plantaardige en minerale oorsprong gebruikt. Deze worden zo spaarzaam mogelijk gewonnen en verwerkt. De grondstoffen worden systematisch onderzocht op ecologische en chemisch-technische geschiktheid voor de fabricage van onze hoogwaardige natuurlijke verfproducten. Hierbij wordt  eveneens belang gehecht aan hun afkomst en duurzaamheid.

AURO TRANSPARANTIE
Alle belangrijke informaties kunt u vinden op de productetiketten en op onze website. Op deze manier kunnen klanten van AURO o.a. heel eenvoudig uitzoeken welke grondstoffen in de producten zitten, welke drogers we gebruiken (natuurlijk zonder kobalt) en welke AURO-producten voor veganisten geschikt zijn.