AURO Natuurverven

NATUURLIJK WONEN – NATUURLIJK AURO

INNOVATIE & ECOLOGIE
AURO is impulsgever en marktleider in de dynamische groeimarkt van natuurlijke verfmiddelen. Al meer dan 30 jaar bieden we op het hoogste technische niveau ecologische producten voor veel toepassingsgebieden, die door specialisten zijn ontwikkeld, bv. voor nieuwbouw, renovaties, huishouding, hobby en tuin. Onze verfsoorten, oliesoorten, wassoorten alsook reinigings- en verzorgingsproducten worden met de grootste ecologische consequentie gemaakt. Hiermee behoort AURO in de chemische industrie tot de pioniers inzake ecologie en duurzaamheid.

DUURZAAMHEID
In het volledige assortiment worden bij voorkeur grondstoffen gebruikt met een plantaardige en minerale oorsprong, die zo spaarzaam mogelijk worden gewonnen en verwerkt. De grondstoffen worden systematisch onderzocht op ecologische en chemisch-technische geschiktheid voor de fabricage van onze hoogwaardige natuurlijke verfsoorten. Hierbij wordt  gelet op de afkomst en duurzaamheid.

AURO TRANSPARANTIE
Alle belangrijke informatie kunt u vinden op de productetiketten en op onze website. Op deze manier kunnen klanten van AURO o.a. heel eenvoudig uitzoeken welke grondstoffen in de producten zitten, welke drogers we gebruiken (natuurlijk zonder kobalt) en welke AURO-producten voor veganisten geschikt zijn.